Acasă Actualitate Razbunare in stil mafiot! Au dat foc masinii inspectorului silvic pe cand...

Razbunare in stil mafiot! Au dat foc masinii inspectorului silvic pe cand acesta se afla in control


Intră acum și în grupul de

Un angajat al Direcţiei Silvice Suceava a rămas fără maşina proprietate după ce aceasta a fost incendiată, de persoane rămase deocamdată necunoscute, chiar în timp ce bărbatul efectua un control de rutină.

Potrivit datelor puse la dispoziţie de IPJ Suceava, incidentul a avut loc pe raza satului Demăcuşa, comuna Moldoviţa, judeţul Suceava, când angajatul Direcţiei Silvice s-a deplasat cu maşina proprietate personală până în locul numit Pârâul Mic, iar de acolo a plecat pe jos mai departe pentru a efectua un control silvic.



„Ulterior, în jurul orei 11:30 a fost anunțat telefonic de către șeful de district despre faptul că autoturismul său arde, la fața locului deplasându-se pompierii din cadrul Formațiunii Civile Moldovița care au stins incendiul” ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, insp. Ionuţ Epureanu.

Cu ocazia efectuării cercetării la fața locului s-a constatat că geamul autoturismului, care a ars în totalitate, a fost spart, pe podul pedalier în partea dreapta față găsindu-se şi bolovanul folosit în acest sens. Mai mult, poliţiştii au constata că incendiul a fost provocat intenționat.

Autoturismul în valoare de 25.000 de lei, distrus în totalitate, a fost ridicat și depozitat la sediul Secției nr. 14 Poliție Rurală Vama, pentru continuarea cercetărilor, pentru identificarea autorilor.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version