Si-a ucis doi prieteni, dupa ce a scapat masina de sub control si s-a izbit de un pom


Intră acum și în grupul de

Vieţile a doi tineri au fost curmate brusc după ce prietenul lor, aflat la volanul unui autoturism cu care se deplasau cei trei, a scăpat maşina de sub control şi s-a izbit de un copac.

Potrivit datelor furnizate de Biroul de presă din cadrul IJP Suceava, nefericitul incident a avut loc duminică seara, în jurul orelor 19:00, în afara localităţii Gălăneşti, pe DN 2H, când şoferul maşinii, un tânăr de 20 de ani din localitatea Bilca, posesor al permisului de conducere pentru categoria „B” din anul 2010, din cauza faptului că nu a adaptat viteza într-o curbă la stânga, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat în coliziune cu un pom ornamental din partea dreapta a drumului, după care s-a răsturnat în decor.

Impactul a fost nimicitor pentru cei doi prieteni ai conducătorului auto, unul de 16 ani din comuna Vicovu de Jos şi celălalt de 18 ani din localitatea Bilca, aceştia pierzându-şi viaţa pe loc.

În urma accidentului, doar şoferul a scăpat cu viaţă, acesta purtând centura de siguranţă, iar în urma testării cu aparatul alcooltest rezultatul a fost negativ, după care i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de