Europarlamentarul Petru Luhan, impresionat de drama unei foste balerine din Constanta paralizata de 15 ani


Intră acum și în grupul de

Europarlamentarul PDL de Suceava, Petru Luhan, a fost impresionat de drama unei foste balerine din Constanţa, condamnată la pat pentru tot restul vieţii în urma unui accident suferit acum 15 ani, şi a decis să acopere jumătate din costurile necesare îngrijirii acesteia, pe perioada unui an.

„Tragedia pe care o trăieşte, zilnic, această tânără, este de neimaginat. Mai trist este că, în România, sunt poate sute de astfel de cazuri, care merită atenţia noastră. Invit, pe această cale, pe oricine crede că poate ajuta această familie, să o facă, indiferent de sumă”, a declarat eurodeputatul sucevean.

Petru Luhan a mai spus că oricine doreşte şi are posibilitatea să o ajute pe Gabriela Dragnea, o poate face prin intermediul contului deschis în numele acesteia, cu numărul RO11BRMA0999100042634212, titular Dragnea Eduard Marian.

Gabriela Dragnea este o fostă balerină de succes care în anul 1996 a suferit un accident în Italia, în timpul unui antrenament. Diagnosticul stabilit de medici la momentul respectiv a fost fractură de vertebre C3 şi C4, Gabriela Dragnea fiind paralizată complet de la gât în jos.

“De mai bine de 15 ani, Gabriela stă nemișcată într-un cadru în apartamentul de două camere din Costanta, al părinților. Își mișcă doar capul, iar corpul îi este, pur și simplu, nefolositor. Mama, tatăl dar și fratele i-au fost, pe rând, mâini şi picioare și au ajutat-o cum au putut. Acum situația s-a înrăutățit. Mama este la al doilea infarct, tatăl operat iar fratele nu mai are serviciu. Ea are nevoie de bani pentru a-și continuă viața în cadrul atârnat de perete”, a declarat Luhan.


Intră acum și în grupul de