Si anul acesta, Mosul vine la copiii cuminti din municipiul Suceava. Afla de aici unde vor fi impartite darurile (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

„Şi anul acesta Moş Crăciun de la Primăria Sucevei va veni la copiii care au fost cuminţi”, a declarat edilul-şef al municipiului reşedinţă de judeţ, Ion Lungu, în cadrul unei conferinţe de presă susţinută pe parcursul zilei de miercuri.

Şeful administraţiei locale sucevene a mai spus că nu se cunoaşte cu exactitate la ora actuală cuantumul fiecărui cadou, pentru că pe lângă efortul financiar depus de municipalitatea suceveană se aşteaptă şi participarea supermarket-urilor din municipiu fiind trimise deja solicitări scrise în acest sens.

„Este un an de criză şi poate că nu avem la fel de mulţi bani ca în alţi ani, dar nu puteam să nu-l chemăm pe Moş Crăciun să ofere cadouri copiilor care au fost cuminţi în toate cartierele din municipiu, iar în acest sens ne dorim să fie împărţite aproximativ 5.000 de cadouri”, a declarat Ion Lungu.

Potrivit conducerii Primăriei Suceava, în data de 19 decembrie, Moşul va fi prezent în cartierul Obcini, în curtea Şcolii nr.9, pe 20 decembrie în Iţcani în parcul central, 21 decembrie în Burdujeni vis-a-vis de biserica Sf. Andrei, iar pe data de 22 decembrie în parcul Areni şi cartierul George Enescu.

Tot în aşteptarea sărbătorilor, în data de 6 decembrie va fi deschis şi Orăşelul Copiilor, organizat anul acesta în parcul Areni, acolo unde pe 1 decembrie, la orele 18:00, va avea loc şi aprinderea oficială a luminilor din bradul de Crăciun.


Intră acum și în grupul de