Acasă Actualitate De beat ce era, un tanar de 23 de ani, din Brosteni,...

De beat ce era, un tanar de 23 de ani, din Brosteni, judeţul Suceava, a adormit in timp ce dadea o spargere


Intră acum și în grupul de

Incredibil dar adevărat! Un tânăr de 23 de ani din localitatea Broşteni, judeţul Suceava, este cercetat penal pentru furt calificat, după ce organele de ordine l-au găsit pe acesta chiar la locul ultimei spargeri, dormind pe un scaun.

Totul s-a întâmplat, duminică în jurul orelor 03:00, când o patrulă mixtă poliţie-jandarm, aflată în executarea atribuțiilor de serviciu pe raza orașului Broșteni a fost sesizată de un gestionar la o societate comercială din localitate despre faptul că luminile de control din magazinul de materiale de construcții unde lucrează sunt stinse, fapt pentru care a mers la magazin şi o observat că pe un scaun, după tejghea se află o persoană de sex masculin care doarme.



„În baza sesizării patrula însoţită de gestionarul magazinului și un martor asistent au pătruns în interiorul magazinului, ocazie cu care l-au identificat pe tânărul din localitate, recidivist, care se afla în stare de ebrietate iar cu ocazia controlului corporal efectuat asupra acestuia, s-a constatat că furase din sertarul casei de marcat suma de aproape 170 de lei, iar de pe tejgheaua de lângă casa de marcat un telefon mobil” ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, insp. Ionuţ Epureanu.

Din cercetări a rezultat că autorul a pătruns mai întâi într-o magazie de materiale de construcţii prin îndepărtarea unor coli de rigips și a pătruns în interiorul magazinului, el cunoscând topografia magazinului întrucât cu mai mult timp în urmă a lucrat ca muncitor ziler la magazinul respectiv care nu este asigurat cu pază pe timp de noapte și nu este prevăzut cu sisteme de supraveghere.

Acum cercetările continuă față de tânărul somnoros sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version