Barbat de 60 de ani din judetul Neamt, autorul unei ciocniri in lant pe principala artera rutiera din municipiul Suceava


Intră acum și în grupul de

Un conducător auto în vârstă de 60 de ani din comuna Timişeşti, judeţul Neamţ, a fost autorul unei ciocniri în lanţ, pe principala arteră de circulaţie din municipiul Suceava, pe când maşinile aşteptau liniştite la semafor.

Potrivit datelor oferite de Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava, incidentul a avut loc, luni după-amiază, la ora 17:45, pe strada Calea Unirii, când şoferul nemţean, pe fondul consumului de alcool şi a faptului că nu a păstrat o distanţă suficientă în mers faţă de autoturismul din faţa sa, a intrat în coliziune faţă-spate cu un autoturism condus de o persoană de sex feminin, în vârstă de 43 ani, din municipiul Suceava.

În urma impactului, autovehiculul lovit, care se afla oprit pe cea de-a doua bandă de circulaţie a străzii, în coloană la semafor, a fost proiectat în autoturismul condus de un sucevean de 31 de ani, care de asemenea se afla oprit la culoarea roşie a semaforului.

Surpriza cea mai mare a poliţiştilor sosiţi la faţa locului a fost în momentul în care conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest. Dacă la şoferii implicaţi în accident rezultatul a fost negativ, pentru nemţean cifrele aparatului au indicat 1,16 mg/l alcool pur în aerul expirat recoltându-i-se probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, în cauză fiind întocmit dosar penal ce urmează a fi soluţionat procedural.


Intră acum și în grupul de