Presedintele UNPR Suceava, Catalina Vartic, sustine ca trei primari din judet vor candida pe lista progresistilor suceveni


Intră acum și în grupul de

Preşedintele UNPR Suceava, Cătălina Vartic, a declarat, sâmbătă, în cadrul Conferinţei Judeţene a UNPR Suceava că trei primari au declarat că vor merge alături de UNPR în alegerile din 2012. Ea a spus că aceştia sunt Violeta Ţăran de la Berchişesti, Paul Buhlea de la Rădăşeni şi Ioan Pavăl de la Dumbrăveni.
„Până la sfârşitul anului vor veni încă cinci primari”, a spus Vartic.

În cadrul Conferinţei Judeţene UNPR Suceava, preşedintele organizaţiei, Cătălina Vartic, a spus că ţinta este ca UNPR Suceava să devină a treia forţă politică a judeţului şi va avea 15 la sută din voturi.

„Vom avea primii primari şi primii consilieri aleşi pe listele UNPR. Vom avea primii parlamentari UNPR din Suceava”, a spus Vartic.
Ea a arătat că până atunci organizaţia are mult de lucru menţionând că în prezent UNPR Suceava are 3.270 de membri în 78 de organizaţii solid constituite.

„Avem structuri de organizaţii în celelalte 36 de localităţi. Este nevoie să consolidăm aceste organizaţii. Este nevoie de mai multă muncă de teren. Este nevoie să mergem mai des în mijlocul oamenilor să ne cunoască , să ştie cine suntem şi ce vrem”, a spus Vartic.

Ea a arătat că este criză, iar Europa fierbe, şi lumea întreagă fierbe, dar că tocmai în momente de criză se poate dovedi cine este capabil să gestioneze situaţia.
„Guvernul pe care şi UNPR îl susţine a luat măsuri corecte, dureroase şi nepopulare, dar necesare. În momente de criză se modelează caractere şi atunci se vad adevăratele valori. Trebuie să avem curajul să ne asumăm acţiunile noastre şi bune şi rele şi să mergem înainte”, a spus Vartic.

Ea a mai subliniat că UNPR Suceava vrea să aducă aminte sucevenilor ceea ce înseamnă solidaritate, demnitate, patriotism local şi naţional.

„Vrem să fim mândri că suntem români, că suntem suceveni, că suntem uneperişti. Haideţi să fim un exemplu, haideţi să facem schimbarea pe care o dorim cu toţii, haideţi să fim progresişti. Acesta este partidul prin care putem să ne facem cunoscută vocea. Împreună, uniţi , cu suflet curat, cu mintea limpede şi cu Dumnezeu alături putem reuşi şi vom reuşi!”, a conchis Catalina Vartic.


Intră acum și în grupul de