Targul BioAlimenta Bucovina revine intr-o editie speciala de Craciun, la Shopping City Suceava


Intră acum și în grupul de

Shopping City Suceava va găzdui în perioada 16-18 decembrie 2011, între orele 09:00 – 21:00, o ediţie specială de Crăciun a Târgului BioAlimenta Bucovina.

„Încă nu aţi făcut cumpărăturile pentru sărbători? Ediţia specială de Crăciun a Bio Alimenta Bucovina vine în sprijinul dumneavoastră cu şunculiţa ţărănească, caltaboşi, cozonaci, prăjituri de casă, miere, pastramă, urdă, caş, brânză de burduf în coajă de brad, păstrăv în cobză, palincă şi multe alte produse pregătite special pentru eveniment”, transmite într-un comunicat de presă, Anca Ciutac, marketing specialist în cadrul shopping mall-ului.

În document se arată că timp de trei zile vizitatorii se vor putea delecta cu şunculiţă ţărănească, caltaboşi, cozonaci, prăjituri de casă, miere, pastramă, urdă, caş, brânză de burduf în coajă de brad, păstrăv în cobză, palincă şi multe alte produse pregătite special pentru eveniment.

„Pe lângă acestea, expozanţii noştri vă mai aşteaptă cu preparate din carne (cabanos, cârnăciori de oaie, cârnaţi ardelenesti, cârnaţi de casă, cârnaţi tradiţionali, cârnaţi de vită, ceafă afumată, costiţă afumată, kaiser, muschi file, muschi împletit, muschi montana, slănină afumată, tobă, cârnaţi ţârăneşti, muşchiuleţ de porc, şuncă, şorici, jambon tradiţional, parizer dietetic de vită, pastramă de vită, pastramă de oaie), dar şi lactate (brânză de burduf, brânză cu chimen, ardei şi busuioc, caşcaval cu chimen, caş afumat, caşcaval, urdă, unt de casă, telemea, iaurt, sana, lapte bătut, brânză de vaci, urdă, brânză topită) sau produse de panificaţie şi patiserie (chec cu nucă, cozonaci de casă cu stafide şi rahat, covrigei săraţi cu chimen, ciocolată de casă, salam de biscuiţi, plăcinte, gogoşi tradiţionale, nuga, dulciuri de casă naturale, poale în brâu, prăjitură cu brânză dulce şi stafide, prăjitură cu bezea de nucă, prăjitură cu nucă, cornuleţe cu magiun, torturi tradiţionale)”, precizează Anca Ciutac.

Potrivit acesteia, vizitatorii vor putea achiziţiona ceaiuri, tincturi, siropuri, alifii, produse bio, pernuţe terapeutice, comprese, săculeţi cu plante, suplimente nutritive, condimente bio dar şi produse apicole (miere de albine, lăptisor de matcă, polen, licoare sălăjeană) şi în plus dulceaţă de trandafiri, de gutui, de afine, de merişoare, de nuci verzi, de agrise, de cirese amare, sirop de brad, de păpădie, de cirese amare, de capşuni.

Expoziţia va putea fi vizitată zilnic între orele 09:00 – 21:00.

Fiind luna cadourilor, pe lângă Bio Alimenta Bucovina va avea loc şi un Târg al Cadourilor, de unde vizitatorii vor putea alege dintr-o gamă vastă de produse cadoul ideal pentru cei dragi.

De la un astfel de eveniment nu puteau lipsi colindele. Astfel, pe perioada târgului, atmosfera va fi întreţinută de Ansamblul Artistic “Arcanul” – USV Suceava, Grupul Vocal “Visul Copiilor“ al Asociaţiei “EUROACTIV”, Corul de tineri “Betania”, dirijor Eduard Bucşă, Grupul Vocal al Şcolii Generale numarul 10 – Suceava, pregătit de profesorul Iov Eugen şi nu în ultimul rând Ansamblu de datini şi obiceiuri de iarnă “Datina” al Şcolii Generale Buda, com Zvoristea, prof. Îndrumător Agavriloaie Beatrice, după următorul program:

Vineri – 16 decembrie 2011

ora 13:15 – Ansamblul Artistic “Arcanul” – USV Suceava
ora 16:00 – Grupul Vocal “Visul Copiilor“ al Asociaţiei “EUROACTIV
ora 17:00 – Corul de tineri “Betania”, dirijor Eduard Bucşă

Sâmbătă – 17 decembrie 2011

ora 12:00 – Corul de tineri “Betania”, Dirijor Eduard Bucşă
ora 12:30 – Grup Vocal Sc. Gen. nr. 10 Suceava, Prof Iov Eugen ;
ora 13:00 – Ansamblu de datini şi obiceiuri de iarnă “Datina”, Sc. Gen. Buda, com. Zvoriştea, prof. Îndrumator Agavriloaie Beatrice
ora 16:00 – Ansamblul Artistic “Arcanul” – USV Suceava

Duminică – 18 decembrie 2011

ora 14:00 – Corul de tineri “Betania”, Dirijor Eduard Bucşă
ora 16:00 – Ansamblul Artistic “Arcanul” – USV Suceava

Surpriza evenimentului va fi întâlnirea cu Moş Crăciun.

Precizăm că Târgul BioAlimenta Bucovina este organizat de Camera de Comert şi Industrie Suceava, în parteneriat cu Consiliul Judeţean Suceava şi Shopping City Suceava.


Intră acum și în grupul de