Jurnalistul Eduard Ovidiu OHANESIAN vine la Suceava pentru a-si lansa cartea “Puterea din umbra. Raport din spatele usilor inchise”

Librăria Cărtureşti situată în incinta Iulius Mall Suceava va găzdui vineri, 16 decembrie 2011, de la ora 19.00, lansarea volumului “Puterea din umbră. Raport din spatele uşilor închise”, de Eduard Ovidiu Ohanesian, carte apărută anul acesta la Editura Junimea, înformează într-un comunicat de presă, reprezentanţii librăriei sucevene.

“Veţi găsi în acest volum câte puţin din fiecare adevăr. Trecut, prezent şi poate viitor, ca dovadã că în ciuda eforturilor noastre de a învăţa din greşelile trecutului, istoria se repetă. De asemenea, veţi înţelege din paginile ce urmează, de unde apar tot felul de personaje, care mai de care mai dubioase, cu roluri episodice în scandaluri politice la nivel înalt.

Ce rol avea interlopul vrâncean Costică Argint în compromiterea unor personaje politice de vârf ca Tăriceanu sau Cioroianu şi ce legătură are acesta cu marele terorist Carlos Şacalul. Sau câte ceva despre moravurile grele ale politicienilor şi generalilor Departamentului de Informaţii Externe din vremea generalului Ion Mihai Pacepa. Vă veţi convinge că, în sistem, nimic nu s-a schimbat. La conducerea României se aflã altă generaţie de securişti cu aceleaşi moravuri. Cartea de faţă îi expune sec, aşa cum v-am obişnuit. Cu documente, nume, date, fotografii şi biografii şi cu nelipsita << Notă a Ofiţerului >> , cuprinzând mesaje şi comentarii de la cei care şi-au pus viaţa şi cariera în pericol dezvăluind abuzurile Sistemului. Pentru că, dacă paginile ziarelor sunt trecătoare, redacţiile se pot închide, jurnaliştii incomozi pot fi daţi afară, iar arhivele Internetului pot fi şterse, cartea tipărită rămâne pe rafturile bibliotecilor pentru generaţiile care vor veni şi în memoria dumneavoastră, CETĂŢENII”, transmite jurnalistul Eduard Ovidiu OHANESIAN.

Evenimentul va fi prezentat de prof. univ. dr. Elena-Brânduşa Steiciuc.

loading...