Cabinet de avocatura, in premiera nationala in Iulius Mall Suceava


Intră acum și în grupul de

Un cabinet de avocatură s-a deschis în Iulius Mall Suceava, în premieră naţională pentru un centru comercial din România, informează într-un comunicat de presă reprezentanţii complexului comercial.

Situat la etaj, Cabinetul de avocat Huţanu Răzvan Andrei este specializat preponderent în litigii civile şi comerciale. „Acest mall este o locaţie premium pentru servicii premium şi am ales ca motto excelenţă în avocatură”, a precizat avocatul Huţanu, care şi-a relocat cabinetul din centrul Sucevei în Iulius Mall. Programul de funcţionare este de luni până vineri, inclusiv, în intervalul orar 09.00-15.00.

În document se arată că pachetul de servicii oferit de Iulius Mall Suceava este divers şi răspunde preferinţelor clienţilor săi. Instituţii de stat au puncte de lucru aici, între care Biroul Înmatriculări, Biroul de Permise de Conducere şi Biroul Examinări cu sală de susţinere a examenului în vederea obţinerii permisului de conducere, toate subordonate Instituţiei Prefectului Judeţului Suceava. De asemenea, Serviciul Municipal de Evidenţă a Persoanelor are birou la etajul Iulius Mall, în vecinătatea cabinetului de avocatură.

„Alpha Bank oferă servicii bancare, Onyx Exchange schimburi valutare avantajoase, Eximtur se preocupă de vacanţele bucovinenilor, la Dual Turism şi Auto Ama se întocmesc documente, iar la Interassistance Group TGB se fac asigurări auto şi de locuinţe. Sigur Oil Universal închiriază autovehicule şi are şcoala de şoferi „Sigur la Volan”, Lava e Cuce oferă servicii de spălătorie şi retuşuri vestimentare, salonul Lady French se preocupă de manichiură şi pedichiură, iar salonul de bronzat Chocolate by Bronzmania are grijă de look-ul doamnelor şi domnişoarelor. Consultaţiile şi serviciile de optică medicală au antetul Expertoptica, clubul KidsLand este atracţia copiilor, iar Casino Metropolis, Quartz Sport şi Bowling Strikers Club sunt în preferinţele adolescenţilor şi tinerilor. Florăria << Olivia >> ştie să surprindă cu splendide buchete mai ales doamnele, iar Arhiepiscopia Sucevei şi Rădăuţilor administrează în Iulius Mall Paraclisul << Sfântul Ioan cel Nou >> ”, precizează în comunicatul de presă, reprezentanţii Iulius Mall Suceava.


Intră acum și în grupul de