Acasă Actualitate Doua vieti curmate pe drumurile judetului, in urma traversarilor prin loc nepermis

Doua vieti curmate pe drumurile judetului, in urma traversarilor prin loc nepermis


Intră acum și în grupul de

Inconstienţa pietonilor şi traversarea prin locuri nepermise a drumurilor judeţene intens circulate a condus la pierderea a două vieţi omeneşti iar alte patru persoane s-au ales cu răni grave.

Conform datelor pe care le deţinem unul dintre accidentele mortale a avut loc pe DJ 209M, pe raza comunei Rădășeni. Aici, un conducător auto de 48 ani, din municipiul Fălticeni, în timp ce conducea autoturismul l-a acroşat pe un bărbat de 63 ani, din aceeaşi localitate, care s-a angajat în traversarea drumului prin loc nepermis şi fără să se asigure.



În urma producerii accidentului victima şi-a pierdut viaţa pe loc iar şoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, după care i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Un alt accident mortal s-a înregistrat pe DN 2, în afara localităţii Buneşti, când un conducător auto de 32 ani, din comuna Rediu, judeţul Iaşi, posesor al permisului de conducere categoriile „A,B,C,D” din 2001, a surprins şi accidentat mortal un bărbat de 47 ani, din municipiul Fălticeni, care s-a angajat în traversarea drumului prin loc nepermis şi fără să se asigure.

“Conducătorul auto folosea centura de siguranţă, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, după care i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei” ne-a mai comunicat IPJ Suceava.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version