Tanar de 35 de ani din Campulung, mort in urma unui grav accident de circulatie


Intră acum și în grupul de

Viaţa unui tânăr de 35 de ani a fost curmată brusc, marţi în jurul orelor 00:50, în urma unui grav accident de circulaţie, pe când se afla ca simplu pasager în maşina unui prieten.

Potrivit informaţiilor obţinute de la IPJ Suceava incidentul rutier a avut loc pe DN 17 pe porţiunea intitulată strada Calea Bucovinei de pe raza municipiului Câmpulung Moldovenesc, când şoferul unui autoturism proprietate personală, în vârstă de 39 de ani, din localitate, din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum, într-o curbă uşoară la stânga, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a pătruns pe trotuarul din partea dreaptă a direcţiei sale de deplasare.

Viteza maşinii era atât de mare, încât a spulberat pur şi simplu un indicator rutier montat pe un stâlp metalic după care a intrat în coliziune laterală cu partea dreaptă într-un stâlp din beton pentru susţinerea reţelei de iluminat public.

Pe lângă poliţişti, la faţa locului a fost solicitată şi intervenţia unei echipe de descarcerare aparţinând Detaşamentului de pompieri Câmpulung Moldovenesc, judeţul Suceava. Când au ajuns la faţa locului, militarii s-au chinuit din răsputeri să scoată cât mai repede corpul pasagerului din dreapta şoferului care se afla prins între fiarele contorsionate dar din păcate, acesta îşi pierduse viaţa în urma impactului.

Şoferul maşinii a fost preluat de poliţişti şi condus la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc, unde i-au fost recoltate două probe de sânge la interval de o oră în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de