Mosul de la Iulius Mall Suceava i-a adus unui cumparator un autoturism KIA CEE’D. Afla aici cine este fericitul castigator


Intră acum și în grupul de

Campania „Moşule, eu când primesc cadoul”, desfăşurată în luna decembrie la Iulius Mall Suceava a fost cu noroc pentru un client care, în Ajunul Crăciunului, a plecat acasă cu un autoturism KIA Cee’d. Câştigătorul se numeşte Ioan Maftei, este din Cornu Luncii, judeţul Suceava şi are 43 ani, informează într-un comunicat de presă, reprezentanţii grupului de PR din cadrul complexului comercial.

Potrivit acestora, pe parcursul campaniei, cei care au făcut cumpărături din magazinele Iulius Mall au participat la tombola de Crăciun, care a recompensat clienţii cu mii de premii: electrocasnice Philips, vouchere de cumpărături, cozonaci aromaţi, bomboane de pom şi Coca Cola.

„Campania derulată între 2 şi 24 decembrie 2011 s-a bucurat de mare succes, în urnă fiind depuse mii de taloane, iar numărul celor care au trecut pragul Iulius Mall în această perioadă a depăşit 470.000 de persoane”, se precizează în comunicat.

În document se mai arată că şi admiratorii Iulius Mall de pe Facebook au avut parte de concursuri şi premii speciale. Peste 320 de fani au răspuns prezent competiţiei de decorat virtual bradul de pe Facebook, pentru care au primit mii de voturi. În apropierea Crăciunului, primii cinci „designeri” cu cel mai mare număr de voturi au primit în dar de la Iulius Mall un brad. Și numărul de fani de pe Facebook a crescut în această perioadă cu peste 1.300, astfel că în prezent peste 8.920 de persoane sunt „abonatele” paginii de socializare Iulius Mall Suceava.

„Şi pentru 2012, IULIUS MALL pregăteşte evenimente speciale, concursuri surpriză şi preţuri tentante pentru clienţii săi!”, transmit reprezentanţii complexului comercial.


Intră acum și în grupul de