O femeie din Rasca a ajuns la spital dupa o bataie intre mai multe persoane, ce a avut loc in gospodaria unde locuieste


Intră acum și în grupul de

O bătaie ce a avut loc aproape de miezul nopţii dintre luni şi marţi, între patru persoane pe raza comunei Râşca, judeţul Suceava, a trimis o femeie cu probleme cardiace direct pe patul de spital, după ce a suferit un atac de panică.

Incidentul s-a petrecut chiar în curtea locuinţei unde stă aceasta, în satul Buda.

Potrivit cercetărilor efectuate de agenţii Secţiei nr.1 Poliţie Rurală Bogdăneşti, chemaţi în ajutor la faţa locului, bătaia a început după ce doi tineri din localitate au intrat fără drept în curtea gospodăriei în jurul orelor 23:00.

Conform datelor oferite de purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, insp. Ionuţ Epureanu, este vorba despre un tânăr de 28 de ani şi altul de 19 ani care au venit la casa femeii pentru a o chema şi a sta de vorbă cu aceasta. După ce au intrat în curte au început să bată în geamurile camerei în care se afla aceasta. Speriată, victima a mers într-o cameră vecină unde se aflau cumnaţii ei, doi tineri de 25 şi 28 de ani şi le-a comunicat că sunt persoane necunoscute în dreptul geamului camerei sale.

“Cei doi au ieșit în curte, i-au văzut și recunoscut pe intruşi, iar în urma discuțiilor purtate cu aceștia, a izbucnit un conflict spontan, împrejurări în care vizitatorii nocturni au sărit la bătaie lovindu-i pe ceilalţi cu pumnii reuşind să le provoace mai multe leziuni în zona capului”, ne-a mai spus Ionuţ Epureanu.

La această încăierare a asistat și femeia care este cunoscută cu afecțiuni cardiace suferind un atac de panică şi pierzându-şi cunoştinţa, fiind necesară transportarea ei cu ambulanța la spital.

Conform surselor citate, părțile vătămate au depus plângere pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire și violare de domiciliu, iar la finalizarea cercetărilor se va dispune procedural.


Intră acum și în grupul de