Parat de victima politiei pentru ca nu a platit toti banii promisi in urma unui accident de circulatie


Intră acum și în grupul de

Un şofer de 31 de ani din comuna Stulpicani, judeţul Suceava, este cercetat de poliţişti după ce a fost pârât de victima unui accident rutier a cărui autor a fost tânărul, pentru că nu i-a dat mai mulţi bani conform înţelegerii.

Conform cercetărilor efectuate de organele de ordine, incidentul a avut loc pe 28 decembrie, anul trecut, când tânărul, „în timp ce conducea autoturismul proprietate, pe str. Ştefan cel Mare din oraşul Gura Humorului, nu a acordat prioritate de trecere unei femei de 35 ani, din localitate, care se angajase în traversarea părţii carosabile pe marcajul pietonal de trecere pentru pietoni, acroşând-o uşor”.

Imediat, conducătorul auto a oprit autoturismul şi a coborât de la volan, îndreptându-se către victimă, pe care a convins-o să nu se prezinte la nici o unitate medicală, deoarece intenţionează să se împace cu aceasta, achitându-i pe loc suma de 500 lei, drept pretenţii materiale iniţiale, angajându-se faţă de aceasta că se va îngriji de starea sa de sănătate, lucru care nu s-a mai întâmplat.

Văzând acest lucru, femeia s-a prezentat pe data de 2 ianuarie la Secţia Urgenţe a Spitalului Orăşenesc Gura Humorului, unde a solicitat să fie examinată pentru că a fost victima unui accident de circulaţie, medicii anunţând poliţiştii.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii Compartimentului Rutier din cadrul Poliţiei Oraşului Gura Humorului, cauza urmând a fi soluţionată procedural.


Intră acum și în grupul de