Parat de victima politiei pentru ca nu a platit toti banii promisi in urma unui accident de circulatie

Un şofer de 31 de ani din comuna Stulpicani, judeţul Suceava, este cercetat de poliţişti după ce a fost pârât de victima unui accident rutier a cărui autor a fost tânărul, pentru că nu i-a dat mai mulţi bani conform înţelegerii.

Conform cercetărilor efectuate de organele de ordine, incidentul a avut loc pe 28 decembrie, anul trecut, când tânărul, „în timp ce conducea autoturismul proprietate, pe str. Ştefan cel Mare din oraşul Gura Humorului, nu a acordat prioritate de trecere unei femei de 35 ani, din localitate, care se angajase în traversarea părţii carosabile pe marcajul pietonal de trecere pentru pietoni, acroşând-o uşor”.

Imediat, conducătorul auto a oprit autoturismul şi a coborât de la volan, îndreptându-se către victimă, pe care a convins-o să nu se prezinte la nici o unitate medicală, deoarece intenţionează să se împace cu aceasta, achitându-i pe loc suma de 500 lei, drept pretenţii materiale iniţiale, angajându-se faţă de aceasta că se va îngriji de starea sa de sănătate, lucru care nu s-a mai întâmplat.

Văzând acest lucru, femeia s-a prezentat pe data de 2 ianuarie la Secţia Urgenţe a Spitalului Orăşenesc Gura Humorului, unde a solicitat să fie examinată pentru că a fost victima unui accident de circulaţie, medicii anunţând poliţiştii.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii Compartimentului Rutier din cadrul Poliţiei Oraşului Gura Humorului, cauza urmând a fi soluţionată procedural.

loading...