Acasă Actualitate Tanar de 26 de ani din Forasti, bagat in spital de trei...

Tanar de 26 de ani din Forasti, bagat in spital de trei consateni


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 26 de ani din comuna Forăşti, judeţul Suceava, a ajuns marţi noapte pe patul de spital, după ce trei persoane, din aceeaşi localitate cu el, au tăbărât asupra lui în timp ce se afla într-un bar.

Potrivit cercetărilor efectuate de către poliţişti, incidentul s-a înregistrat în jurul orelor 22:00, pe când tânărul se afla singur într-un local din comună.



Aici a fost găsit de un bărbat de 40 de ani din comună care, împreună cu fiul său de 17 ani au tăbărât asupra victimei lovind-o cu pumnii şi cu picioarele. În ajutorul agresorilor, a sărit şi un prieten de-al băiatului, în vârstă de 16 ani.

„Victima a fost transportată la Spitalul municipal Fălticeni pentru a i se acorda îngrijiri medicale, unde de altfel a şi rămas internat. În urma audierilor, cei trei agresori au recunoscut faptul că l-au lovit pe tânăr pe fondul unor neînţelegeri mai vechi şi întrucât ar fi fost provocaţi de acesta”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, insp. Ionuţ Epureanu.

În cauză s-a întocmit dosar penal ce urmează a fi soluţionat procedural sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „lovire sau alte violenţe”.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version