Accident rutier provocat in Falticeni de un sofer aflat aproape de coma alcoolica


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 32 de ani a reuşit performanţa de a fi autorul unui grav incident rutier petrecut miercuri seară, în centrul municipiului Fălticeni, judeţul Suceava. Mai mult, în urma verificărilor efectuate cu aparatul etilotest, s-a stabilit că şoferul vinovat de producerea accidentului se afla aproape de coma alcoolică.

Potrivit informaţiilor obţinute de la IPJ Suceava, totul s-a petrecut în jurul orelor 20:40 pe strada Revoluţiei din municipiul Fălticeni, pe când tânărul conducea autoturismul proprietate personală, iar la intersecţia cu strada Republicii, din cauza faptului că se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, a tamponat un autoturism ce se afla staţionat, după care a pătruns pe sensul opus de mers, unde a tamponat alt autoturism condus de o tânără de 19 ani, din comuna Slatina, care era oprit la semafor.

În urma accidentului a rezultat avarierea celor 3 autoturisme, fără a se înregistra victime omeneşti, „iar în urma testării cu aparatul etilotest, rezultatul pentru conducătorul auto care a provocat accidentul a fost de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, insp. Ionuţ Epureanu.

Un alt accident rutier grav a avut loc tot miercuri seară pe DN 2, în afara localităţii Cumpărătura, judeţul Suceava. Aici, şoferul unei maşini, un tânăr de 28 de ani din municipiul Buzău, aflat într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul volanului părăsind carosabilul, a acroşat lateral un copac, după care s-a oprit pe un teren agricol aflat la o diferenţă de nivel de aproximativ doi metri.

„Din accident a rezultat vătămarea corporală gravă a unui tânăr de 30 de ani din comuna Remeţi, judeţul Maramureş, pasager pe locul din dreapta faţă a autoturismului, precum şi uşoară a conducătorului auto”, ne-a mai declarat insp. Ionuţ Epureanu.


Intră acum și în grupul de