Acasă Actualitate Hot de cablu din Rotunda, prins de politisti, la miezul noptii, langa...

Hot de cablu din Rotunda, prins de politisti, la miezul noptii, langa albia raului Suceava


Intră acum și în grupul de

Un hoţ de cablu telefonic a fost prins de poliţişti la miezul nopţii dintre luni şi marţi pe marginea râului Suceava, după ce a fost abandonat de colegii cu care a plecat la furat.

Potrivit informaţiilor oferite de IPJ Suceava, totul s-a întâmplat după ce lucrătorii Secției nr.2 Poliție Rurală Bosanci au fost sesizați despre faptul că pe traseul Verești – Fântânele cablul telefonic a fost rupt.



„Din verificările efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că, pe timpul nopţii, autori necunoscuți au tăiat și sustras cablul telefonic aeropurtat de pe traseul Verești-Fântânele, riveran cu DJ 290, pe o distanță de aproximativ 40 metri, valoarea prejudiciului urmând să fie comunicată ulterior de către reprezentanții unității păgubite”, ne-a declarat insp. Ionuţ Epureanu, purtător de cuvânt al IPJ Suceava.

Organele de ordine prezente la faţa locului au reuşit să stabilească şi traseul urmat de autori, iar la o distanță de aproximativ un kilometru de locul producerii evenimentului s-a găsit cablul sustras, acesta fiind secționat în mai multe bucăți.

„Continuând cercetările, la o distanță de aproximativ 500 metri de locul unde autorii au abandonat cablul, pe lângă albia râului Suceava a fost identificat un tânăr de 22 de ani, din satul Rotunda, judeţul Suceava, acesta declarând că a sustras cablul telefonic împreună cu alte două persoane de 20 şi 21 de ani, ambii din aceeaşi localitate”, a mai adăugat Ionuţ Epureanu.

Suspectul prins a fost condus la sediul poliției pentru efectuarea cercetărilor, urmând a fi identificați și ceilalți doi suspecţi de comiterea faptei.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version