Reduceri de Iarna la Shopping City Suceava


Intră acum și în grupul de

Magazinele din Shopping City Suceava au intrat în sezonul marilor reduceri de iarnă cu promoţii de până la 80%, informează într-un comunicat de presă Anca Ciutac, specialist marketing în cadrul shopping mall-ului.

“Fie că aţi aşteptat această perioadă pentru a vă achiziţiona articolul de îmbrăcăminte preferat sau pentru a vă reînnoi complet garderoba, cu siguranţă veţi găsi ceea ce vă doriţi. În plus, toţi cei care fac cumpărături până pe 31 ianuarie (din magazinele din Shopping City Suceava cu excepţia Carrefour şi Baumax) de minim 100 de lei, adună 3 bonuri şi sunt premiaţi cu un voucher de cumpărături în valoare de 50 de lei. Astfel pentru a vă pregăti lista de cumpărături, vă dezvăluim şi câteva din ofertele din magazine – Jolidon vă aşteaptă cu preţuri reduse până la 80%, iar magazinele Fox, House of Art, Erros, Marionnaud, New Yorker şi Takko Fashion cu reduceri de până la 70%”, se arată în document.

Produse reduse cu până la 60% se găsesc şi la Kenvelo, Champion şi Gatta, în timp ce Office Shoes are reduceri de până la 60% la zeci de articole de încălţăminte de marcă, Benvenuti de până la 55%, Leonardo de până la 50% şi Otter de până la 40%.

Potrivit sursei citate, articole de îmbrăcăminte, atât pentru cei mari cât şi pentru cei mici, reduse cu până la jumătate de preţ se pot achiziţiona din Wenice, Killtec, Coax, Secuiana, New Line, Orsay, Pada Murre, City, Phoenix, Dovani, Be Fancy, Ani`s, Insense, Raison D`etre şi Moda Miss. Articole accesibile, cu reducere de până la 40% sunt disponibile şi în magazinele Bad Axel, Evel Mod şi Delia 07.

“De oferte speciale vă puteţi bucura şi în magazinele Deichmann (cumpăraţi două perechi reduse şi pe a treia o primiţi gratuit sau cumpăraţi o pereche redusă şi pentru a doua primiţi 50% reducere), Mondex (8% discount pentru beneficiarii cardului Mondex, iar cumpărăturile făcute de ziua de naştere au 16% reducere), Black Sheep Home Collection (50% reducere la a doua lenjerie cumpărată), Bobo Shop (50% reducere la al doilea produs cumpărat), Centrofarm (reducere de 60% la gama Ibici şi 50% la gama Galenic) şi Camiceria Italiana.

Pasionaţii de lectură găsesc la Alexandria Librării oferte speciale pentru cărţile de la Editura Nemira precum şi din colecţia << Biblioteca pentru toţi >> şi << Saga Amurg >>. Şi magazinele de telefonie mobilă, cosmetice sau bijuterii au oferte speciale”, anunţă Anca Ciutac.

În comunicatul de presă se mai precizează că cei care doresc să achiziţioneze obiecte de mobier sau decoraţiuni, la Mobexpert pot găsi preţuri reduse cu până la 50% la piesele din aceste game. D’otto aşteaptă sucevenii cu preţuri reduse până la 40% la zeci de produse, iar la Sarra Blu reducerile sunt de până la 50%.

“În cataloagele Carrefour, Media Galaxy, Flanco şi Baumax găsiţi reduceri şi oferte speciale pe placul tuturor”, transmite Anca Ciutac.


Intră acum și în grupul de