Tanar de 25 de ani batut de patronul si agentii de paza ai unui club din Falticeni

Un tânăr de 25 de ani din municipiul Fălticeni a fost bătut de faţă cu prietena lui, sâmbătă noapte, într-un club din localitate, chiar de patronul localului ajutat de agenţii de pază.

Potrivit datelor furnizate de IPJ Suceava, incidentul a avut loc în jurul orelor 02:00 totul pornind de la o ceartă iscată între tânăr şi angajaţii unei firme de pază din localitate ce se ocupă şi cu asigurarea ordinii în incinta clubului.

În scandal a intervenit şi administratorul localului, un tânăr de 28 de ani din municipiu, care fără a sta prea mult la discuţii l-a lovit pe client cu pumnii în zona feţei. În ajutorul acestuia a sărit şi un agent de pază care a preluat modelul oferit de patron şi a făcut şi el la fel.

“În urma loviturilor primite, victima a fost transportată cu ambulanța la Spitalul municipal Fălticeni, dar în ciuda diagnosticului stabilit a refuzat internarea, depunând însă plângere pentru lovire și alte violențe împotriva administratorului clubului și a agentului de pază, iar în funcție de numărul de zile de îngrijiri medico-legale acordate, se va dispune procedural” ne-a declarat insp. Ionuţ Epureanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava.