Tanar de 25 de ani batut de patronul si agentii de paza ai unui club din Falticeni


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 25 de ani din municipiul Fălticeni a fost bătut de faţă cu prietena lui, sâmbătă noapte, într-un club din localitate, chiar de patronul localului ajutat de agenţii de pază.

Potrivit datelor furnizate de IPJ Suceava, incidentul a avut loc în jurul orelor 02:00 totul pornind de la o ceartă iscată între tânăr şi angajaţii unei firme de pază din localitate ce se ocupă şi cu asigurarea ordinii în incinta clubului.

În scandal a intervenit şi administratorul localului, un tânăr de 28 de ani din municipiu, care fără a sta prea mult la discuţii l-a lovit pe client cu pumnii în zona feţei. În ajutorul acestuia a sărit şi un agent de pază care a preluat modelul oferit de patron şi a făcut şi el la fel.

“În urma loviturilor primite, victima a fost transportată cu ambulanța la Spitalul municipal Fălticeni, dar în ciuda diagnosticului stabilit a refuzat internarea, depunând însă plângere pentru lovire și alte violențe împotriva administratorului clubului și a agentului de pază, iar în funcție de numărul de zile de îngrijiri medico-legale acordate, se va dispune procedural” ne-a declarat insp. Ionuţ Epureanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava.


Intră acum și în grupul de