Certat cu un tanar, un sucevean s-a razbunat pe masina in care acesta se afla


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 54 de ani din localitatea Milişăuţi, judeţul Suceava, s-a ales cu geamurile maşinii sparte, după ce un tânăr de 24 de ani s-a răzbunat pe autoturism deoarece în el se afla o altă persoană cu care se certase.

Conform datelor puse la dispoziţie de Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava, incidentul a avut loc duminică seara pe raza municipiului reşedinţă de judeţ, de unde este de altfel şi agresorul.

Din cercetări a rezultat că tânărul bătăuş, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, a vrut doar să-şi regleze conturile cu un alt băiat cu care se certase mai devreme şi care nu vroia să se dea jos din autoturismul distrus. Posesorul maşinii a căzut pur şi simplu la mijloc deoarece nu-i cunoştea pe niciunul dintre cei doi, dar practică servicii de taximetrie ocazională motiv pentru care unul dintre scandalagii s-a suit în autovehicul.

Pentru a-l intimida, agresorul a lovit cu pumnul în geamurile de la portiera dreaptă spate, portbagaj şi partea dreaptă a autoturismului, spărgându-le.

Potrivit aceloraşi surse în cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de distrugere, urmând să se dispună procedural.


Intră acum și în grupul de