Acasă Actualitate Barbat din Poiana Marului, judetul Suceava, batut si taiat cu cutitul in...

Barbat din Poiana Marului, judetul Suceava, batut si taiat cu cutitul in fata unui bar din localitate


Intră acum și în grupul de

O altercatie intre două persoane din localitatea Poiana Marului situată pe raza comunei Mălini, duminică după-amiază, s-a terminat cu spitalizare pentru una dintre ele şi dosar penal pentru cealaltă.

Potrivit informaţiilor obţinute de la IPJ Suceava, bătaia a avut loc în faţa unui bar din sat, iar victima altercaţiei a fost lăsată întinsă pe jos până când şi-au făcut apariţia în zonă şi poliţiştii chemaţi în ajutor de angajata localului.



“În urma măsurilor întreprinse, a fost identificat autorul agresiunii, un tânăr de 24 de ani din localitate, asupra căruia, în buzunarul interior al gecii a fost găsit un cuțit cu lama de 19 cm”, ne-a declarat insp. Ionuţ Epureanu, purtător de cuvânt al IPJ Suceava.

Pentru victimă a fost solicitată o ambulanţă cu ajutorul căreia a fost transportată şi internată la Spitalul municipal Fălticeni cu diagnosticul: ”plagă scalp frontal, contuzie cerebrală, contuzie facială, plagă penetrantă hemitorace stâng, emfizem subcutanat localizat, excoriații toracice”, ceea ce înseamnă că pe lângă pumni agresorul s-a ajutat şi de cuţitul din dotare.

“Polițiștii au procedat la examinarea îmbrăcămintei victimei, aceasta prezentând pete de culoare brun roșcat și urme de tăietură la nivelul puloverului și maieului, corespondent cu zona în care a fost creată plaga, fapt pentru care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire sau alte violenţe”, a mai adăugat Ionuţ Epureanu.

O altă bătaie care a băgat un tânăr de 28 de ani în spital a avut loc tot pe parcursul zilei de duminică între doi fraţi din localitatea Mironu, judeţul Suceava, chiar în casa părintească a acestora. Potrivit informaţiilor pe care le deţinem, scandalul a pornit pe fondul consumului de alcool, agresorul, de 33 de ani lovindu-şi fratele cu un par.

Victima a ajuns iniţial la Spitalul orașului Gura Humorului pentru a i se acorda îngrijiri medicale, iar de aici a fost transferat la Spitalul Județean de Urgenţă Suceava cu diagnosticul de ”fractură antebraț stâng”.

“Cercetările în acest caz sunt continuate de lucrătorii Secţiei 10 Poliţie Rurală Păltinoasa, cauza urmând a fi soluţionată procedural”, a mai adăugat Ionuţ Epureanu.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version