Rupt de beat, un tanar din Gura Humorului s-a transformat in cascador in parcarea hotelului Best Western din localitate


Intră acum și în grupul de

Băut şi aflându-se la volanul unei maşini puternice, un tânăr de 35 de ani din Gura Humorului s-a transformat în cascador în parcarea hotelului Best Western din localitate.

Incidentul a avut loc duminică în jurul orelor 03:00, când conducătorul auto se deplasa la volanul unui Hummer H2, înmatriculat în Bucureşti, pe strada Piaţa Republicii din Gura Humorului. Potrivit datelor IPJ Suceava, “întrucât nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, în momentul intrării în sensul giratoriu şi din cauza faptului că se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, părăsind partea carosabilă”.

Mai mult, nimic nu a putut sta în calea tânărului şi a maşinii acestuia, sărind pur şi simplu peste trotuar şi oprindu-se direct în trei autoturisme aflate în parcarea hotelului.

După producerea evenimentului rutier, conducătorul auto a părăsit locul faptei, prezentându-se ulterior la sediul Poliţiei oraşului Gura Humorului. După aproape şase ore de la producerea accidentului, la verificarea tânărului cascador, aparatul etilotest indica inca o alcoolemie de 0,31 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta declarând faptul că nu a mai consumat nici un fel de băuturi alcoolice după momentul producerii accidentului rutier.

Sursa foto: blog.ov1d1u.net


Intră acum și în grupul de