Acasă Actualitate Femeie de 50 de ani din comuna Baia, batuta si bagata in...

Femeie de 50 de ani din comuna Baia, batuta si bagata in spital de propriul cumnat


Intră acum și în grupul de

O femeie de 50 de ani din localitatea Baia, judeţul Suceava, a ajuns pe patul de spital după ce a fost lovită cu sălbăticie chiar de cumnatul acesteia. Incidentul a avut loc potrivit IPJ Suceava, luni după-amiază, bătăuşul fiind un bărbat de 44 de ani din aceeaşi localitate.

Când au ajuns la faţa locului şi poliţiştii, femeia se afla deja în ambulanţa chemată pentru a i se acorda îngrijiri medicale, „ocazie cu care aceasta a declarat că a fost agrestă de cumnatul său și concubina acestuia de 37 ani, din aceeași localitate, fiind lovită cu pumnii și picioarele în zona feței și a toracelui”.



Potrivit aceloraşi surse, victima a mai precizat faptul că a fost agresată pe drumul comunal din apropierea locuinței, însă nu a putut da mai multe detalii.

Femeia a fost internată la Spitalul Municipal Fălticeni cu politraumatisme şi fractură de piramidă nazală cercetările organelor de ordine fiind continuate în vederea stabilirii cu exactitate a autorului faptei şi a împrejurărilor în care a avut loc agresiunea.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version