Un barbat de 42 de ani de ani din Capu Campului a facut circ pe un stalp electric


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 42 de ani din comuna Capu Câmpului, judeţul Suceava, s-a dat în spectacol miercuri după-amiază după ce s-a urcat pe un stâlp de joasă tensiune situat lângă DJ 177C ce traversează localitatea şi a ameninţat că se va autoincendia.

Imediat, la faţa locului, au ajuns şi lucrătorii Secției de Poliție Rurală nr.10 Păltinoasa, pentru a-l convinge pe om să renunţe la un asemenea gest.

„Cu ocazia verificărilor, s-a stabilit că, B.Petru, fiind nemulțumit de faptul că un pădurar din cadrul OS Gura Humorului, l-a surprins tăind și sustrăgând în mod ilegal arbori din cantonul său, i-a întocmit proces-verbal de contravenție, fapt pentru care acesta s-a dezbrăcat la bustul gol, stropindu-se cu benzină și s-a urcat pe un stâlp de joasă tensiune situat lângă un magazin din Capu Câmpului, de unde amenința că se autoincendiază cu o brichetă ce o avea în mână”, ne-a declarat insp. Ionuţ Epureanu, purtător de cuvânt al IPJ Suceava.

După o scurtă discuție cu poliţiştii, omul a renunțat la gestul său, coborând singur de pe stâlp, după care a fost condus la dispensarul medical din localitate unde i s-au acordat îngrijiri medicale.

În plus, bărbatul s-a mai ales cu o amendă şi din partea poliţiştilor.


Intră acum și în grupul de