Acasă Actualitate De la 1 februarie, se elibereaza abonamente subventionate pentru elevi si studenti...

De la 1 februarie, se elibereaza abonamente subventionate pentru elevi si studenti pe autobuzele TPL Suceava


Intră acum și în grupul de

Elevii şi studenţii care îşi derulează activitatea de studiu pe raza municipiului reşedinţă de judeţ vor putea să-şi achiziţioneze din nou, începând cu data de 1 februarie, abonamente subvenţionate pentru transportul cu mijloacele TPL Suceava.

Anunţul a fost făcut pe parcursul zilei de marţi de conducerea municipalităţii sucevene. Conform viceprimarului oraşului, Lucian Harşovschi, abonamentele subvenţionate nu au putut fi date până acum pentru că nu era aprobat bugetul pentru anul în curs şi astfel nu se ştia suma alocată de administraţia publică locală în acest sens.



Potrivit aceloraşi surse, preţul de achiziţie al abonamentului pentru elevi şi studenţi va fi acelaşi ca şi cel practicat pe parcursul anului 2011, adică 15 lei urmând ca restul să fie suportat de la bugetul local.

În acelaşi timp, şi condiţiile pentru obţinerea şi utilizarea abonamentelor rămân neschimbate fiind vorba despre prezentarea unei adeverinţe de elev sau student pentru primul abonament şi prezentarea pentru control împreună cu cartea de identitate sau o copie a acesteia.

Lucian Harşovschi a mai spus că în momentul de faţă, pentru a veni în sprijinul elevilor şi al studenţilor, administraţia locală suceveană încearcă identificarea unor forme de abonamente TPL Suceava pe durata de un an, inclusiv pe perioada vacanţelor, pentru şcolari şi unul pe perioada unui an universitar, fără vacanţe, pentru cei ce urmează studiile superioare în cadrul Universităţii „Ştefan cel Mare” din municipiul reşedinţă de judeţ.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version