150 de locuri de munca in Germania, puse la bataie de ANOFM pentru studentii suceveni


Intră acum și în grupul de

Studenţii care doresc să îşi găsească un loc de muncă în Germania pe perioada vacanţei de vară trebuie să se grăbească spre sediul Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă.

Potrivit declaraţiilor oferite de directorul executiv al AJOFM Suceava, Aurelia Focşa, „Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă organizează o selecţie pentru studenţii şi masteranzii care doresc să desfăşoare o activitate lucrativă pe teritoriul Germaniei, pe perioada vacanţei de vară, angajatorii străini oferind 150 de locuri de muncă“.

Cei interesaţi pot găsi un loc de muncă în domenii ca servicii, hotel-gastronomie, curăţenie clădiri sau agricultură, iar la selecţie pot participa studenţii şi masteranzii care urmează cursuri de zi la o facultate de stat sau particulară, acreditată conform legii.

Pentru a fi selectaţi, doritorii trebuie să treacă prima dată prin verificarea cunoştinţelor de limbă germană, testarea candidaţilor efectuându-se în scris, prin completarea unui chestionar, în limba germană şi oral prin participarea la un interviu.

Acţiunea de depunere a dosarelor şi susţinere a testului de limba germană au început de luni, 6 februarie, şi va dura până în data de 22 februarie la ANOFM, în cadrul Direcţiei Relaţii Internaţionale EURES şi Mediere, Bucureşti, strada Avalanşei nr. 20-22, parter.


Intră acum și în grupul de