In miezul iernii, au ramas fara acoperis deasupra capului, dupa ce gospodaria lor din Iaslovat a fost inghitita de flacari


Intră acum și în grupul de

Membrii unei familii din localitatea Iaslovăţ, judeţul Suceava, au rămas, în plină iarnă, fără un acoperiş deasupra capului,, după ce un puternic incendiu le-a cuprins, joi, gospodăria.

Alarma a fost dată, în jurul orelor 02:00, pentru localizarea şi stingerea focului intervenind Garda de intervenţie Solca şi Detaşamentul de pompieri Rădăuţi, împreună cu lucrători ai Serviciilor Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă ale comunelor Iaslovăţ şi Arbore, cu cinci autospeciale.

“La sosirea echipajelor, erau înghiţite de flăcări acoperişurile casei, anexelor şi adăpostului de animale, construite pe astereală din lemn, cu învelitori din şindrilă şi azbociment, existând pericolul de propagare la două locuinţe învecinate”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al ISU SUceava, plt.maj. Alin Găleată.

După aproape patru ore de luptă cu flăcările, incendiul a fost stins din primele cercetări rezultând că totul a pornit din cauza unui scurtcircuit produs la un conductor electric defect.


Intră acum și în grupul de