Adus la politie pentru o amenda, un sucevean nu s-a lasat pana nu a ajuns in arest


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 25 de ani din municipiul reşedinţă de judeţ, adus la sediul Poliţiei municipale pentru cercetări într-un caz de tâlhărie, nu s-a lăsat până când nu a ajuns în arestul IPJ.

Conform datelor pe care le deţinem, suceveanul a ajuns în atenţia organelor de ordine, miercuri noapte, în jurul orelor 21:00, când o patrulă de siguranţă publică din cadrul Poliţiei municipiului Suceava, aflată în exercitarea atribuţiunilor de serviciu în zona centrală a municipiului, s-a sesizat în momentul în care au observat două persoane care se încăierau.

“Procedând la aplanarea conflictului, polițiștii au stabilit faptul că un taximetrist de 54 de ani, din Suceava, a fost agresat de tânărul locuitor al municipiului, după ce agresorul fiind însoţit de două persoane, s-au întâlnit cu victima pe strada Ştefăniţă Vodă. Cei doi însoţitori ai atacatorului i-au solicitat, fără nici un motiv, taximetristului 10 lei, dar au fost refuzați, împrejurare în care tânărul recalcitrant a smuls de pe cupola taxiului lampa de servici-taxi continuându-şi deplasarea spre strada Mirăuţi”, ne-a declarat insp. Ionuţ Epureanu, purtător de cuvânt al IPJ Suceava.

Văzând acest lucru, bărbatul a pornit pe urmele tânărului solicitându-i restituirea lămpii sustrase, însă agresorul a devenit violent verbal şi fizic, lovindu-l pe taximetrist cu pumnii peste faţă.

După aplanarea conflictului, patrula de siguranţă publică l-au condus pe bătăuş la sediul poliţiei pentru continuarea verificărilor, dar aici tânărul nu s-a lăsat până nu a făcut un adevărat spectacol, manifestându-se violent atât verbal cât şi fizic, lovind doi polițiști, motiv pentru care persoana în cauză a fost încătuşată.

“Cel în cauză a fost reţinut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tâlhărie şi ultraj, fiind introdus în arestul IPJ Suceava şi urmând să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă”,a mai adăugat insp. Ionuţ Epureanu.


Intră acum și în grupul de