Minorul cercetat de politisti pentru furtul de la bijuteria din centrul Sucevei a dat o noua lovitura


Intră acum și în grupul de

Minorul cercetat în stare de liberatate de către poliţiştii suceveni pentru furt de bijuterii dintr-un magazin de specialitate din centrul municipiului reşedinţă de judeţ nu s-a liniştit şi a dat o nouă lovitură.

Băiatul, în vârstă de 14 ani, este din comuna Iclod, judeţul Cluj, iar pe parcursul zilei de joi a furat din bijuterie o verighetă din aur în valoare de peste 3.000 de lei după ce a pulverizat în faţa vânzătoarei spray lacrimogen.

După doar câteva ore minorul a fost prins iar prejudiciul recuperat. Cercetat în stare de liberatete băiatul nu s-a cuminţit şi a dat o nouă lovitură sâmbătă în jurul prânzului la o altă bijuterie de pe raza municipiului Suceava. De această dată a plecat cu un lanţ din aur în valoare de aproape 3.500 de lei.

“Din cercetări a rezultat că în jurul orei 12:45, o persoană necunoscută de sex masculin a pătruns în magazin și i-a solicitat gestionarei să-i prezinte un lanţ din aur. Tânăra, în vârstă de 23 de ani, i-a prezentat lanţul, după care persoana respectivă i-a cerut să-i spună preţul acestuia, fapt pentru care, aceasta a mers la vitrina unde avea cântarul şi calculatorul. Acolo, în timp ce calcula preţul lanţului solicitat, tânărul respectiv a profitat de neatenţia acesteia, a luat lanţul şi a fugit” ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, insp. Ionuţ Epureanu.

Sosiţi la faţa locului, poliţiştii i-au prezentat gestionarei fotografiile minorului de 14 ani, din comuna Iclod, judeţul Cluj, ocazie cu care tânăra l-a recunoscut fără dubii după semnalmente ca fiind autorul furtului.

Acum poliţiştii încearcă să dea din nou de urma băiatului în vederea recuperării prejudiciului.


Intră acum și în grupul de