Prinsi de politisti in timp ce transportau bunurile furate cu taxiul


Intră acum și în grupul de

Trei hoţi care îşi transportau bunurile furate cu ajutorul unui taxi pe raza comunei Ilişeşti au fost prinşi miercuri, în jurul orelor 01:40, de lucrătorii Secţiei de Poliţie Rurală nr.9 Moara.

Potrivit IPJ Suceava, poliţiştii au oprit taxiul în trafic, pe când se deplasa pe DN 17 iar cei patru ocupanți, hoţii şi şoferul autoturismului, un bărbat din Liteni, au fost conduși la sediul Postului de Poliție Ilișești.

Aici organele de ordine au trecut la controlul autoturismului fiind găsite trei pături, două plapume, o butelie de voiaj, un ceas de perete, o bâtă tip baseball, o lanternă, două oale pentru gătit, un suport din lemn cu căni tip artizanat, un satâr pentru bucătărie şi două fețe de masă.

„În urma verificărilor efectuate, a rezultat faptul că în noaptea de marţi spre miercuri, în jurul orei 23:30, cei trei hoţi cu vârste cuprinse între 28 şi 34 de ani, doi din comuna Pătrăuţi şi unul din localitatea Adâncata, au solicitat taximetristului să îi transporte în orașul Gura Humorului. Când au ajuns pe raza comunei Ilișești, suspecţii i-au cerut şoferului să iasă de pe DN17 pe un drum lăturalnic şi s-au deplasat la o casă de vacanță din apropiere, iar la scurt timp au revenit la mașină având asupra lor două genți de voiaj”, ne-a declarat insp. Ionuţ Epureanu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Suceava.

Proprietarul casei de vacanţă nu a fost identificat, neputând fi astfel stabilită valoarea bunurilor recuperate, iar în cauză a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de „furt calificat”.


Intră acum și în grupul de