Scoala din municipiul Radauti, calcata de hoti pe parcursul weekend-ului trecut


Intră acum și în grupul de

Lucrătorii din cadrul Poliţiei Municipiului Rădăuţi încearcă să dea de urma unor persoane care în noaptea de sâmbătă spre duminică au spart o unitate de învăţământ care îşi desfăsoară activitatea pe raza localităţii.

Potrivit datelor pe care le deţinem, furtul a fost descoperit duminică dimineaţă, hoţii răvăşind birourile de secretariat şi contabilitate, iar organele de ordine au fost sesizate de cele întâmplate, chiar de directorul şcolii, în jurul orelor 06:00.

„Cu ocazia deplasării la faţa locului, polițiștii au stabilit că autorii, prin forțarea cu un corp contondent a geamului termopan de la parterul unității de învățământ au pătruns în interior, după care, au forțat ușile de acces în birourile secretariat și contabilitate, unde pe pardoseală au fost găsite răvășite mai multe documente de uz intern”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, insp. Ionuţ Epureanu.

Din nefericire pentru spărgători, aceştia nu prea au găsit bunuri care să merite a fi sustrase, doar din contabilitate reclamându-se dispariţia sumei de 500 lei, ce aparţinea angajatei în funcția de contabil a unităţii educaţionale.

„Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, în vederea identificării autorilor şi recuperarea prejudiciului”, ne-au mai declarat sursele citate.


Intră acum și în grupul de