Doi suceveni, prinsi de politisti cu piesele unui autoturism furat asupra lor, dupa o urmarire de aproape un kilometru


Intră acum și în grupul de

Doi tineri din municipiul reşedinţă de judeţ au ajuns în arestul IPJ Suceava, marţi seară, fiind prinşi de organele de ordine pe raza comunei Şerbăuţi, după o urmărire de aproape un kilometru.

Conform IPJ Suceava, totul s-a petrecut în jurul orelor 19:00, pe DJ 209D, când un echipaj de poliţie rutieră a efectuat semnal regulamentar de oprire unei autoutilitare. „Conducătorul auto a refuzat să oprească, iar după o urmărire de circa un kilometru, acesta a fost blocat în trafic. În urma verificărilor efectuate, în autovehicul au fost găsite mai multe piese auto şi elemente de caroserie”, ne-a declarat insp. Ionuţ Epureanu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Suceava.

Conducătorul auto, de 25 ani, împreună cu pasagerul din dreapta, de 21 ani, au fost conduşi la Secţia de poliţie nr. 3 Marginea, cercetările efectuate stabilind că cei doi, ajutaţi de un prieten de 22 de ani din municipiul Suceava, sunt autorii furtului unui autoturism din comuna Marginea pe care l-au dezmembrat, în maşină fiind piesele acestuia.

„În baza probatoriului administrat, s-a dispus începerea urmăririi penale împotriva celor trei persoane, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat”, ne-au mai declarat sursele citate.


Intră acum și în grupul de