Vitrina frigorifica a unui restaurant din Scheia, furata ziua in amiaza mare


Intră acum și în grupul de

O vitrină frigorifică aparţinând unui restaurant ce îşi derulează activitatea pe raza localităţii Şcheia, judeţul Suceava, a fost furată marţi, ziua în amiaza mare.

Potrivit IPJ Suceava, vitrina era depozitată în spatele unităţii de alimentaţie public,ă iar dispariţia acesteia a fost descoperită chiar de administratorul societăţii, în vârstă de 47 de ani, care a alertat Poliţia.

„În urma investigaţiilor efectuate în zona comiterii faptei, a fost găsită abandonată în apropierea restaurantului o căruţă cu cal maro, în care era depozitată vitrina frigorifică sustrasă, iar ulterior au fost identificaţi suspecţii de comiterea furtului ca fiind o femeie de 31 de ani şi concubinul acesteia de 30 de ani, ambii din comuna Şcheia”, ne-a declarat insp. Ionuţ Epureanu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Suceava.

Vitrina frigorifică a fost recuperată şi înapoiată restaurantului, iar suspecţii sunt cercetaţi în stare de libertate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „furt calificat”, mai arată IPJ Suceava.


Intră acum și în grupul de