Acasă Actualitate Grav accident de circulatie petrecut, miercuri dimineata, pe DN 17, in Prisaca...

Grav accident de circulatie petrecut, miercuri dimineata, pe DN 17, in Prisaca Dornei


Intră acum și în grupul de

Un grav accident de circulaţie s-a înregistrat miercuri dimineaţă, în jurul orelor 08:00 pe DN 17, pe raza satului Prisaca Dornei, judeţul Suceava.

Potrivit datelor obţinute de la IPJ Suceava, vinovată de producerea accidentului este o femeie de 47 de ani din localitatea Frumosu care, aflându-se la volanul unui autoturism Matiz, nu a adaptat viteza la condiţiile unui carosabil acoperit cu polei.



Ajunsă la kilometrul 197+200, într-o curbă deosebit de periculoasă, conducătoarea auto a intrat în derapaj, a pătruns pe contrasens şi s-a izbit frontal de un autovehicul VW Golf ce se deplasa regulamentar, condus de un bărbat de 42 de ani din Bistriţa.

În urma impactului, deosebit de puternic, femeia a rămas blocată în ghemul de fiare contorsionate în care se transformase maşina acesteia, fiind nevoie de intervenţia Detaşamentului de pompieri Câmpulung Moldovenesc cu o autospecială de descarcerare şi o ambulanţă SMURD.

Mai mult, conform declaraţiilor purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, plt.maj. Alin Găleată, “după producerea accidentului, motorul autoturismul VW a fost cuprins de flăcări, dar din fericire, acestea au fost stinse în scurt timp de participanţii la traficul rutier cu ajutorul stingătoarelor din dotare”.

Conducătoarea auto a fost transportată de urgenţă în stare deosebit de gravă la Spitalul din Câmpulung Moldovenesc, iar de aici victima a fost transferată la principala unitate medicală din judeţ, Spitalul “Sf. Ioan cel Nou” Suceava.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version