Acasă Actualitate Femeie de 40 de ani din Scheia, batuta de fata cu concubinul...

Femeie de 40 de ani din Scheia, batuta de fata cu concubinul ei


Intră acum și în grupul de

O femeie de 40 de ani din localitatea Şcheia, judeţul Suceava, a fost bătută de doi consăteni, chiar de faţă cu concubinul ei.

Victima a fost agresată în plină stradă in timp ce se plimba cu partenerul de viaţă dinspre Şcheia spre municipiul reşedinţă de judeţ.



Potrivit IPJ Suceava, totul s-a întâmplat la finele săptămânii trecute, pe parcursul zilei de vineri, în jurul orelor 15:00, când femeia însoţită de concubin treceau prin zona Bisericii din satul Sf. Ilie, moment în care s-au întâlnit cu agresorii, un bărbat de 34 de ani şi doi fraţi de 18 şi respectiv 17 ani, care veneau din sens opus cu un atelaj hipo.

Când au văzut-o pe victimă, doi dintre cei trei ocupanţi ai faetonului au sărit din căruţă şi fără discuţii au tăbărât pe aceasta cu pumnii şi picioarele, după care au plecat mai departe.

Femeia nu a vrut să meargă iniţial la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, dar pentru că sâmbătă durerile erau din ce în ce mai mari victima nu a mai rezistat prezentându-se în faţa medicilor de la UPU Suceava.

Conform IPJ Suceava, în cauză s-a întocmit dosar penal față de agresori sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe, urmând a se dispune procedural.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version