Tanar de 25 de ani arestat de faţă cu mama sa pentru ca se ocupa cu traficul de tigari


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 25 de ani din municipiul reşedinţă de judeţ a fost arestat de organele de ordine chiar de faţă cu mama sa după ce a fost găsit ocupându-se cu traficul cu ţigări de contrabandă.

Potrivit IPJ Suceava, totul a avut loc marţi în jurul orelor 17:00, când lucrătorii din cadrul Poliţiei municipiului Fălticeni au oprit pentru control pe strada Nicolae Bălcescu din localitate autoutilitara condusă de acesta, iar pe scaunul din dreapta faţă se afla mama lui de 46 ani.

„În urma controlului efectuat asupra autoturismului au fost găsite peste 4.000 de pachete de țigări cu timbru ucrainean, ascunse în podul dublu al autoutilitarei, fără ca cei doi să posede documente de proveniență și transport” ne-a declarat insp. Ionuţ Epureanu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Suceava.

Întreaga cantitate de țigări, în valoare de circa 38.000 lei, a fost ridicată în vederea confiscării, iar tânărului i s-a întocmit dosar de cercetare penală odată cu indisponibilizarea autoturismului în valoare de circa 15.000 lei.

Mai mult, pentru conducătorul auto s-a dispus măsura reţinerii pentru 24 ore şi a fost introdus în arestul IPJ Suceava, urmând să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.


Intră acum și în grupul de