Conferinta de presa a PNL in care Alexandru Baisanu urmeaza sa isi anunte candidatura la functia de primar al Sucevei va avea loc la sediul PSD Suceava, la ora 13.


Intră acum și în grupul de

Conferinta de presa a PNL in care Alexandru Baisanu urmeaza sa isi anunte candidatura la functia de primar al Sucevei va avea loc la sediul PSD Suceava.

PNL Suceava a informat joi ca anuntata conferinta de presa (in cadrul careia Baisanu ar trebui sa isi anunte candidatura-n.r.) a fost mutata de la ora 10 la ora 12 si apoi a fost anuntata o conferinta de presa comuna la ora 13 la sediul PSD.

Este pentru prima data cand PNL Suceava anunta o conferinta de presa in care liderul formatiunii urmeaza sa se adreseze din sediul PSD.
Pana acum conferintele de presa comune ale USL erau anuntate de biroul de presa al PSD.

Preşedintele PNL Suceava, Alexandru Băişanu, urma să anunţe joi la conferinta de presa programata a avea loc ala ora 12, la sediul PNL Suceava că acceptă candidatura la funcţia de primar al Sucevei din partea USL, aşa cum a stabilit conducerea centrală a Uniunii Social-Liberale.

Conform unor surse din PNL Suceava, liderul organizaţiei şi-a asumat candidatura la funcţia de primar al municipiului Suceava, susţinut de USL.

Băişanu a încercat să evite să candideze la funcţia de primar al municipiului reşedinţă de judeţ în condiţiile în care, în sondajele de opinie, actualul primar, Ion Lungu, este cotat drept câştigător al scrutinului.

Liderul PNL Suceava ar fi preferat să-şi conserve imaginea până la alegerile din toamna acestui an când şi-a propus să candideze la o funcţie de parlamentar într-un colegiu favorabil USL.

Dacă USL va prelua guvernarea după alegerile parlamentare, Alexandru Băişanu ar urma să fie desemnat ministru al Turismului, el fiind şeful comisiei de turism din cadrul USL.

conferintele de presa comune ale USL erau anuntate de biroul de presa al PSD.


Intră acum și în grupul de