Acasă Actualitate Iepurasul aduce mii de premii si o excursie la Ierusalim pentru clientii...

Iepurasul aduce mii de premii si o excursie la Ierusalim pentru clientii Iulius Mall Suceava


Intră acum și în grupul de

Frenezia cadourilor şi cumpărăturilor de Paşte cuprinde tot mai mult bucovinenii, aşa că Iulius Mall le-a preGĂTIT de pe acum clienţilor preţuri speciale, peste 3.500 de premii instant, tombole zilnice şi un dar poate o dată în viaţă: o excursie în doi la Ierusalim, informează într-un comunicat de presă, reprezentanţii complexului comercial.

Potrivit acestora, începând de vineri, 23 martie 2012, şi până în data de 14 aprilie, achiziţiile pe bonuri de minimum 100 lei sunt răspătite pe loc! Cei mai harnici clienţi ai zilei, primii 150, primesc pe loc cozonaci aromaţi şi bine rumeniţi, sticle cu vin de la Cramele Recaş, ouă şi iepuraşi din ciocolată ori răcoritoare Coca-Cola. În fiecare seară, cei mai norocoşi clienţi îşi vor utila bucătăriile cu un aparat de gătit cu abur Philips sau un vas Dry Cooker. În data de 14 aprilie 2012, va avea loc extragerea celui mai râvnit premiu oferit de Iulius Mall, anul acesta, de Paşte: o excursie în Ţara Sfântă, la Ierusalim!



“În campania << Am preGĂTIT premii de Paşte! >> , fanii Iulius Mall Suceava vor avea parte de daruri, începând de săptămâna viitoare, şi pe contul mall-ului de pe Facebook!

Nu doar promoţiile, premiile şi surprizele plăcute vor bine-dispune clienţii şi vizitatorii Iulius Mall, dar şi atmosfera specială şi decoraţiunile în cromatică veselă create pentru a întâmpina marea sărbătoare creştină”, se arată în document.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version