Sucevean talharit si amenintat cu moartea daca marturiseste ceva la politie


Intră acum și în grupul de

Un locuitor al municipiului reşedinţă de judeţ de 46 de ani, a fost tâlhărit de o persoană necunoscută chiar pe când îşi făcea cumpărăturile iar apoi ameninţat cu moartea dacă spune ceva poliţiştilor.

Conform datelor oferite de IPJ Suceava, totul s-a petrecut la finele săptămânii când la sediul Secţiei de Poliţie Burdujeni s-a prezentat victima care a reclamat faptul că în timp ce se afla în zona pasarelei „Iţcani”, la intersecţia străzilor Grigore Alexandru Ghica cu Gheorghe Doja, a fost acostat de un tânăr necunoscut care l-a deposedat, sub ameninţare, de suma de 80 lei pe care îi avea asupra sa.

Omul se întorcea către domiciliu după ce făcuse câteva cumpărături în zona Gării din Iţcani iar când a ajuns în dreptul unui chioşc ce vindea flori, situat sub pasarela auto, un tânăr necunoscut i-a băgat mâna în buzunarul drept de la pantaloni, de unde i-a sustras suma de 80 lei. Totodată tânărul în cauză l-a ameninţat că dacă sesizează poliţia cu privire la faptă, îi va tăia gâtul.

Speriată, victima şi-a continuat drumul spre casă fără a alarma ceilalţi trecători, iar după circa o oră s-a prezentat la poliţie. „În urma activităţilor investigative şi de cercetare desfăşurate de polițiști, suspectul de comiterea faptei a fost identificat în persoana unui tânăr de 20 ani, din municipiul Fălticeni, faţă de care s-a început urmărirea penală pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie” ne-a declarat insp. Ionuţ Epureanu, purtător de cuvânt al IPJ Suceava.

După ce a fost reţinut pentru 24 de ore, în urma probatoriului administrat în cauză, tânărul a fost dus în faţa instanţei de judecată care a dispus arestarea prevenitvă pentru 29 de zile iar cel în cauză a fost introdus în arestul IPJ Suceava.


Intră acum și în grupul de