Trei spargeri care au vizat produse electronice de ultima generatie, intr-o singura noapte


Intră acum și în grupul de

Noaptea de sâmbătă spre duminică a aparţinut spărgătorilor care au vizat doar produse electronice de ultimă generaţie şi a căror valoare este mult mai mare ca a altor bunuri. Hoţii s-au orientat către laptop-uri sau ecrane LCD.

Două dintre spargeri au fost date pe raza municipiului reşedinţă de judeţ, prima la o locuinţă particulară de pe Aleea Lalelelor, unde autorul a intrat printr-o fereastră lăsată deschisă şi a plecat cu un laptop şi modemul de internet.

Cea de-a doua victimă este un tânăr de 22 de ani din municipiul Roman, judeţul Neamţ. În aceeaşi noapte, persoane necunoscute, cu chei potrivite, au pătruns într-o cameră a căminului situat pe Calea Unirii din municipiul reşedinţă de judeţ şi i-au sustras un laptop şi stick-ul USB modem de internet.

Poliţiştii Secției Rurale nr.9 Moara au fost şi ei sesizaţi de un bărbat din comuna Stroieşti, că locuinţa fratelui său a fost spartă, iar din interior s-au furat un DVD şi un televizor LCD.

Valoarea totală a bunurilor furate se ridică la suma de peste 40 de milioane de lei vechi poliţiştii încercând acum să identifice autorii în vederea recuperării prejudiciului.


Intră acum și în grupul de