Acasă Actualitate Trei spargeri care au vizat produse electronice de ultima generatie, intr-o singura...

Trei spargeri care au vizat produse electronice de ultima generatie, intr-o singura noapte


Intră acum și în grupul de

Noaptea de sâmbătă spre duminică a aparţinut spărgătorilor care au vizat doar produse electronice de ultimă generaţie şi a căror valoare este mult mai mare ca a altor bunuri. Hoţii s-au orientat către laptop-uri sau ecrane LCD.

Două dintre spargeri au fost date pe raza municipiului reşedinţă de judeţ, prima la o locuinţă particulară de pe Aleea Lalelelor, unde autorul a intrat printr-o fereastră lăsată deschisă şi a plecat cu un laptop şi modemul de internet.



Cea de-a doua victimă este un tânăr de 22 de ani din municipiul Roman, judeţul Neamţ. În aceeaşi noapte, persoane necunoscute, cu chei potrivite, au pătruns într-o cameră a căminului situat pe Calea Unirii din municipiul reşedinţă de judeţ şi i-au sustras un laptop şi stick-ul USB modem de internet.

Poliţiştii Secției Rurale nr.9 Moara au fost şi ei sesizaţi de un bărbat din comuna Stroieşti, că locuinţa fratelui său a fost spartă, iar din interior s-au furat un DVD şi un televizor LCD.

Valoarea totală a bunurilor furate se ridică la suma de peste 40 de milioane de lei vechi poliţiştii încercând acum să identifice autorii în vederea recuperării prejudiciului.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version