Noul Volkswagen Up va fi lansat, la Shopping City Suceava


Intră acum și în grupul de

Parcarea din incinta Shopping City Suceava va găzdui joi, 29 martie 2012, de la ora 15.00, lansarea celui mai nou membru al familiei Volkswagen, noul up, informeaza intr-un comunicat de presa, Anca Ciutac, marketing specialist în cadrul shopping mall-ului sucevean.

“Incepeti fiecare zi cu un zambet! Aveti multe motive sa va bucurati de noul up! pentru ca, pe cat sunt de mici dimensiunile sale, pe atat de mari sunt surprizele pe care le ofera: de exemplu, calitatea vizibila sau numeroasele highlight-uri tehnice moderne, disponibile pentru prima data intr-o masina atat de compacta. Drumurile zilnice devin mult mai placute si multumita functiilor practice inteligente: este singurul Volkswagen din clasa sa.

Noul up! prezinta interpretarea moderna a limbajului de design caracteristic Volkswagen, prin forma geamurilor laterale, prin jantele de aliaj special concepute pentru acest model sau prin hayonul vitrat pe intreaga suprafata. Toate acestea servesc unui design care nu este modern doar acum, ci va fi modern si peste ani. Veti putea simti acest lucru si gratie materialelor utilizate si a finisajelor. Mai mult, multumita numeroaselor dotari optionale, exista diverse posibilitati de personalizare.

Noul up! este o bucurie pe care o puteti impartasi cu inca pana la trei pasageri, oferindu-le mai mult spatiu decat poate oferi orice alta masina din aceasta clasa”, se arată în documentul citat.

“Teste demonstrative, sesiuni de drive test, prezentarea noului up, toate acestea va asteapta, joi, alaturi de Auto Mitric, distribuitor Volkswagen!”, mai precizează Anca Ciutac în comunicatul de presă.


Intră acum și în grupul de