Acasă Actualitate Furt de peste 13.000 de lei, dintr-o locuinta din Gura Humorului

Furt de peste 13.000 de lei, dintr-o locuinta din Gura Humorului


Intră acum și în grupul de

O femeie în vârstă de 30 de ani din oraşul Gura Humorului, judeţul Suceava, a rămas fără aproape 140 de milioane de lei vechi, după ce a lipsit de acasă, pe parcursul zilei de marţi, pentru câteva ore.

„Cercetările efectuate de poliţişti au stabilit că autorii furtului, rămaşi deocamdată necunoscuţi, au intrat în locuinţa părţii vătămate prin folosire de chei potrivite, iar din interior au sustras suma de 13.600 lei şi 150 euro”, ne-a declarat insp. Ionuţ Epureanu, purtător de cuvânt al IPJ Suceava.



O altă spargere a avut loc la locuinţa unui sucevean de 40 de ani, situată pe raza localităţii Şcheia. Echipa operativă din cadrul Poliţiei Comunale Şcheia, care s-a deplasat la faţa locului, a constatat că locuinţa este situată în intravilanul satului, autorii spargerii intrând prin desprinderea scândurilor de la ștablatul de la pod, iar din interior, au sustras mai multe bunuri, în valoare de peste 8.000 de lei.

În ambele cazuri, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşiri infracţiunii de „furt calificat”, pentru identificarea autorilor şi recuperarea prejudiciului.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version