Un tanar de 28 de ani a murit intr-o hala de la Avicola


Intră acum și în grupul de

Un tânăr în vârstă de 28 de ani a murit, vineri după amiaza, după ce mai multe bucati din plafonul din beton al unei hale dezafectate aparţinând societatii comerciale Avicola SA s-a prăbuşit peste el, cadavrul acestuia fiind scos de un echipaj de descarcerare al ISU Suceava, chemat sa acorde primul ajutor.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată, un tânăr în vârstă de 28 de ani, se afla, vineri în zona halelor dezafectate ale Avicola din localitatea suceveană Plopeni, unde împreună cu o altă persoană recupera fier vechi din aceste construcţii.
La un moment dat, plafonul din beton armat al unei hale s-a prăbuşit şi tânărul a fost suprins sub părţi din plafon.

Un echipaj de descarcerare al ISU Suceava a intervenit pentru scoaterea tânărului de sub dărâmături, dar acesta a fost găsit mort.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Suceava, Ionuţ Epureanu, a declarat că poliţiştii au început cercetările pentru a stabili circumstanţele în care tânărul se afla în acea zonă şi a cauzelor morţii.

„Se va deschide un dosar de moarte suspectă în cadrul căruia se va face şi necropsia pentru a se afla cauza morţii”, a mai spus Epureanu.


Intră acum și în grupul de