Batran de 77 de ani cu mandibula rupta, dupa o bataie pentru o femeie


Intră acum și în grupul de

Un bătrân de 77 de ani din municipiul Fălticeni, judeţul Suceava, a ajuns la Unitatea de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului Judeţean cu fractură de mandibulă, după o bătaie avută cu alt bătrân de 64 de ani din cauza unei femei.

Poliţiştii, sesizaţi de cele întâmplate de cadrele medicale, au stabilit că bătaia a avut loc duminică după-amiază, când „victima s-a deplasat la domiciliul agresorului, din aceeaşi localitate, pentru a discuta cu el nişte probleme personale cu privire la concubina unuia dintre ei. În urma discuţiilor în contradictoriu, persoana de 64 de ani l-a lovit pe bătrân cu pumnii în zona feţei, dar acesta nu a sesizat fapta la poliție și nici nu s-a prezentat la spital”, după cum ne-a declarat insp. Ionuţ Epureanu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Suceava.

A doua zi însă, pentru că acuza dureri tot mai mari, victima s-a deplasat la Spitalul Judeţean de Urgenţă „Sf. Ioan cel Nou” Suceava unde a rămas internat cu fractură de mandibulă. În funcţie de numărul de zile de îngrijiri medicale necesare pentru vindecare, urmează a se face încadrarea juridică a faptei.


Intră acum și în grupul de