Cartierul Tatarasi, cel mai nou din municipiul Suceava, va incepe sa prinda contur dupa Pasti (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Cel mai nou cartier de locuinţe ce se doreşte a fi realizat pe raza municipiului reşedinţă de judeţ ar putea prinde contur, începând chiar de luna viitoare. Cel puţin asta este dorinţa exprimată a conducerii administraţiei publice locale, pe parcursul zilei de miercuri.

În cadrul unei întâlniri cu presa, primarul Sucevei Ion Lungu, a declarat că municipalitatea a finalizat proiectul privind reteaua stradală ce va exista în noul cartier, iar după sărbătorile Pascale se va trece efectiv la trasarea lor.

„Primăria a finalizat proiectul privin reţeaua stradală din cartierul Tătăraşi, iar după sărbătorile de Paşti vom trece la trasarea lor, urmând ca în jurul datei de 1 mai să repartizam efectiv în teren cele 142 de loturi existente pentru ridicarea de case”, a declarat edilul şef sucevean.

Potrivit şefului administraţiei municipale, fiecare lot care va fi repartizat măsoară 300 de mp de care vor beneficia tineri cu vârsta de până la 35 de ani care au câştigat repartizarea pe baza dosarelor depuse la Primărie.

Conducerea municipalităţii a mai adăugat că în cel mai scurt timp, se vor depune eforturi sporite pentru aducerea în zonă şi a utilităţilor, reţeaua de canalizare şi iluminatul public. Cartierul Tătăraşi este al doilea cartier al tinerilor care se realizează în municipiul reşedinţă de judeţ, după cel de pe Dealul Mănăstirii.


Intră acum și în grupul de