Autoturism izbit intr-un autobuz, pe fondul vitezei si a carosabilului acoperit de zapada


Intră acum și în grupul de

Un accident de circulaţie care putea avea urmări tragice s-a înregistrat duminică în jurul orelor 21:00 pe DN 2, la ieşirea din municipiul reşedinţă de judeţ. Vionvat de producerea evenimentului nedorit se face un tânăr de 22 de ani din comuna Preuteşti, posesor al permisului de conducere din anul 2010.

Conform datelor obţinute de la Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava, tânărul şofer în timp ce conducea autoturismul proprietate, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum mai ales pe un carosabil acoperit cu zăpadă, a pierdut controlul direcţiei pătrunzând pe sensul opus şi a intrat în coliziune frontală cu un autobuz plin cu calatori ce efectua o cursa regulata pe ruta Dorohoi – Bucuresti.

În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătorului autoturismului şi a unuia din pasageri în vârstă de 19 ani şi gravă a unei tinere aflată în aceeaşi maşină de 21 ani, toţi din comuna Preuteşti.

Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative iar apoi li s-au recoltat probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de