Bataie si amenintari cu arma intre doi frati din Dorna Candrenilor, in a doua zi de Paste

A doua zi a Sărbătorilor Pascale nu a fost una fericită pentru o familie din Dorna Candrenilor, judeţul Suceava, după ce între doi fraţi a avut loc o bătaie în toată regula şi ameninţări cu arma.

Conform datelor obţinute de la Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava, totul a avut loc luni dimineaţă, când unul dintre participanţii la scandal, un tânăr de 30 de ani, s-a deplasat la locuinţa părinţilor unde locuieşte şi fratele său de 25 de ani. Aici, pe fondul unor neînţelegeri mai vechi, scandalul a izbucnit imediat, iar de la ceartă la bătaie nu a fost decât un pas, cei doi lovindu-se reciproc.

Pentru că fratele mai mare este şi vânător şi deţine o armă de specialitate, în timpul altercaţiei nu s-a sfiit să-l ameninţe pe celălalt că îl împuşcă.

„Din declarația luată de organele de ordine mamei, rezultă că în dimineața zilei de luni, copiii ei au avut o altercație, s-au lovit reciproc, însă nu l-a văzut pe fratele cel mare să-l fi amenințat pe celălalt cu vreo armă, dar pușca de vânătoare, precum și cele 32 cartușe identificate au fost ridicate până la definitivarea cercetărilor”, a declarat insp. Ionuţ Epureanu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Suceava.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și amenințare, urmând ca prin Pachetul de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei să fie soluționat procedural.