Trei locuinte din judetul Suceava, calcate de hoti, miercuri noapte


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii suceveni încearcă să identifice autorii a trei spargeri care au avut loc în judeţ, pe parcursul nopţii de miercuri spre joi, în urma cărora autorii au lăsat un prejudiciu total de câteva mii de lei.

Primul furt a fost sesizat poliţiştilor din Câmpulung Moldovenesc, judeţul Suceava, joi, în jurul orelor 09:00, de un tânăr de 32 din localitate, din apartamentul căruia hoţii au sustras mai multe bijuterii, cinci ceasuri, un DVD, o combină audio şi o maşină de tocat carne.

În jurul prânzului, a venit şi a doua sesizare către poliţiştii Secției Rurale nr. 5 Botoșana. În acest caz, gospodăria unei femei de 55 de ani din comuna Pătrăuţi, a fost vizitată de persoane necunoscute care au sustras dintr-o anexă neasigurată a locuinţei, o drujbă, un aparat de sudură şi un circular electric, prejudiciul fiind de circa 3.000 lei.

În jurul orelor 19:00, Poliţia Oraşului Gura Humorului a fost sesizată prin 112, de un localnic, cu privire la faptul că, persoane necunoscute prin spargerea unui geam, au sustras din locuinţa fiului său, două plasme, trei boxe audio şi o cameră wireless, prejudiciul urmând a fi stabilit.

„În toate cele trei cazuri au fost dispuse măsurile necesare pentru identificarea autorilor şi recuperarea prejudiciului”, ne-a comunicat Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava.


Intră acum și în grupul de